* KUN KLAPIT TÄYTYY TEHDÄ SIELLÄ MISSÄ PUUT ON *

Pilkemaster Go 

  Mobiilialustansa ansiosta se on helppo ja kevyt kuljettaa auton perässä sinne missä pilkottavat puutkin ovat, kone toimii oman moottorin ja hydrauliikan ansiosta ilman sähköä.

Koneella voidaan valmistaa klapia rankapuusta max. halkaisijan ollessa 30cm, valmiin klapin pituutta voidaan säätää ohjurin avulla 20 - 50 cm pituiseksi, yleisimmän valmiin puun mitan ollessa 33cm.

Katkaistu pölli putoaa halkaisukouruun missä halkaisu tapahtuu hydraulisesti, puun halkaisu voidaan etukäteen valita terän asentoa muuttamalla 2 tai 4 osaan, koneessa on myös valittavissa automaattinen halkaisuterän korkeudensäätö perustuen syöttöpöydältä tulevan puun halkaisijaan, lisänä löytyy myös terä joka halkaisee puun 6 osaan.

Vetoaisan yhteyteen on kiinnitetty kaksi käpäläinen tukkinostin mikä helpottaa yksin toimimista isompien puiden kanssa, tukkinostimen yläasennosta on helppo pyöräyttää rankapuu syöttöpöydelle.

Tämän jälkeen valmiit klapit siirtyy kuljettimen siirrettäväksi joko kärryille tai kasalle valittuun paikkaan, ulostulokuljettimessa löytyy myös sivuttaissiirto joka vähentää tarvetta koneen siirtelyyn työn edetessä.

 Hydraulisten toimintojen ansiosta kone on luotettava ja melko huoltovapaa, eikä tarvitse tuskailla kuluneiden tai poikkeavien kiilahihnojen kanssa.

Konetta vuokraamme ensisijaisesti työmiehen kera jolla on riittävä ammattitaito työn turvalliseen suorittamiseen.


Aiempi koneemme Hakkipilke Hawk 25 on myyty uudelle omistajalle.