* Suurkuva-, tapetti- ja Banderollitulosteet *

 Pystymme tulostamaan Mutoh Rockhopper 2 kovan ammattitason printterillä valokuvan tarkalla laadulla, normaalin tarran ja teipin lisäksi myös erikoisempiin materiaaleihin kuten paperitapetit, ohuet pressut ja Banderolli kangaslakanat. Suurin materiaalin / kuvan leveys jonka pystymme laitteella tulostamaan on 1,6m, tämä maksimi leveys pystytään kasvattamaan kuitenkin äärettömään jakamalla kuva vuotiin samalla tyylillä kun tapeeteissa on, pituutta tarra / kangas rullissa on 10 metristä aina 50 metriin asti ja jopa enemmänkin.


* Tarraleikkuri *

 Lisätuotteina ja palveluina tulostukselle pystymme leikkaamaan tietokone-ohjatulla tarraleikkurilla erivärisistä teipeistä tekstejä, kuvioita ja logoja jotka soveltuvat mainos-, auto- ja koneteippauksiin, myös erilaiset opasteet ja hinnastotaulut pystymme valmistamaan sekä sisutustarrat kotiin tai julkisiintiloihin. Teemme myös erilaiset yritysteippaukset kuten kauppa- tai myymäläikkunat, julkisivut ja valomainokset.


* Lämpöprässit *

 Nämä laiteet täydentää kokonaisuudessaan tulostimesta tai tarraleikkurista tulleet tuotokset eli pystymme lämpöä ja pientä painetta hyväksi käyttäen painamaan kuvan, logon tai tekstin kiinni eri kangasmateriaaleihin esimerkiksi paidat, takit, lippikset ym.